Session 9 film letöltés online

session 9horror, misztikus,thriller 2001

Rendező:
Brad Anderson

Szereplők:
David Caruso,
Stephen Gevedon,
Paul Guilfoyle,
Josh Lucas,
Peter Mullan

 

 

Brad Anderson rémisztő meséje egy olyan pszichohorror, amely a bezártságérzet és a láthatatlan fenyegetés eszközeivel rántja a nézőket a terror mélyére. Az impozáns, ámde régóta üresen álló, hamarosan felújításra kerülő Danvers Állami Mentális Kórház tulajdonosa, a Hazmat Elimination Company megbízza néhány alkalmazottját, hogy távolítsák el az azbesztszigetelést az épületből – ám nekik fogalmuk sincs arról, hogyan fogjanak hozzá az egyébként záros határidőn belül teljesíthetetlen feladathoz.
A dolgozók: a folyton zaklatott Gordon feleséggel és kisgyerekkel a háta mögött, akinek folytonos támogatásra van szüksége; Phil , egy személyzeti főnök, aki marihuánás cigikkel gyászolja elvesztett barátnőjét; a beképzelt szerencsejátékos Hank, aki ellopta Phil asszonyát; Mike , a kiváltságos jogászhallgató, akit lenyűgözött a kórház története; és Jeff, Gordon naív unokaöccse.

A kis csapat nekikezd a munkának, ám lassan kénytelenek átadni magukat saját belső félelmeiknek, ahogy a kórház kitölti törékeny lelkiállapotukon a bosszúját. Ahogyan lassan telnek a hét napjai, Hank eltűnése a végletekig fokozza a feszültséget, egy olyan sokkszériát eredményezve ezzel, amely csakis a hátborzongató kórház legendájának tulajdonítható.

Ingyen letöltés:


FILM MEGNÉZÉSE

Nézd meg ezeket is!