Crank 2: High Voltage (Crank 2: High Voltage) film letöltés online

crank 2Akció,Krimi,Thriller 2009

Rendező:
Mark Neveldine,Brian Taylor

Főszereplők:
Clifton Collins Jr.
Amy Smart
Jason Statham
Dwight Yoakam
Jose Pablo Cantillo

 

 

2006 legmenobb akciófilmjében, a Crank – Felpörögvében Chev Chelios huszonnégy órát élt át a legnagyobb pörgésben: harcolt, gyilkolt, és nem hagyta, hogy a vérében lévo adrenalin lecsökkenjen, mivel akkor a testében lévo méreg végzett volna vele. A magas oktánszámú Crank 2.- Magasfeszültségben Chev ismét a túlélésre játszik, csakhogy ezúttal egy újabb kihívásokkal teli nap virrad fel elotte.
Pontosan ott vehetjük fel a vonalat, ahol az elso rész abbamaradt: Chev túléli az óriási zuhanást Los Angeles utcáira, de rögtön elrabolja ot egy kínai gengszter. Három hónappal késobb magához tér, és szomorúan fedezi fel, hogy a szinte elpusztíthatatlan szívét eltávolították, és egy elemmel muködo új szívet kapott a helyére, amelynek rendszeresen elektromos lökésekre van szüksége ahhoz, hogy igazán muködoképes legyen.
Miután kiszabadul elrablói fogságából, Chev menekülore fogja a dolgot. Nyomában a karizmatikus mexikói bandavezérrel, El Huronnal, és a kínai triádokkal, akiket az állítólag száz éves és rendkívül veszélyes Poon Dong vezet. Újra be kell térnie Miles dokihoz egy kis orvosi segítségért, és Kaylo barátjának ikertestvére is segíti ot a menekülésben. Újra felveszi a kapcsolatot barátnojével, akinek ezúttal már nincsenek kétségei afelol, mivel is keresi kenyerét a férfi. Chev elhatározza, hogy minden áron visszaszerzi az igazi szívét, és véres és elektromossággal teli bosszút áll azokon, akik ezt tették vele.

Ingyen letöltés:


FILM MEGNÉZÉSE

Nézd meg ezeket is!

Leave a reply