A Vörös sárkány (Red Dragon) film letöltés online

a voros sarkanyDráma,Krimi,Thriller,Misztikus 2002

Rendező:
Brett Ratner

Főszereplők:
Emily Watson
Ralph Fiennes
Anthony Hopkins
Harvey Keitel
Philip Seymour Hoffman

 

 

Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lectert, a zseniális őrültet.

Most, évek múltán azonban, amikor egy sor különösen szörnyű gyilkosság tartja rettegésben a közvéleményt, Graham vonakodva bár, de hajlandó visszatérni önként vállalt száműzetéséből és segédkezni az ügyben. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Fogtündér néven elhíresült sorozatgyilkos elfogásához meg kell próbálnia a gyilkos agyával gondolkodni. Ehhez pedig ki kéne fürkésznie egy másik gyilkos elméjét, amely ugyanilyen briliáns – és ugyanilyen beteg.
Graham számára ez azt jelenti, hogy szembe kell néznie múltjával és ősi ellenségével, a jelenleg bebörtönzött Lecterrel!

A VÖRÖS SÁRKÁNY Thomas Harris 1981-es regényébol készült, mely a világhíres Lecter-trilógia (A vörös sárkány, A bárányok hallgatnak, Hannibal) elso darabja. A regényt A bárányok hallgatnak forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Ted Tally adaptálta, Hannibal szerepében pedig ismét a zseniális Anthony Hopkins-t láthatjuk viszont!

Ingyen letöltés:


FILM MEGNÉZÉSE

Nézd meg ezeket is!

Leave a reply